Din indkøbskurv

Antal varer: 0
0,00

LoginNyheder


PRONOR ansætter ny Serviceleder i Middelfart afdelingen.

20/09 2017

Claus Madsen, 43 år er ansat som Serviceleder for Pronor IndustriTeknik as i Middelfart afdeling.

Læs mere herArtikel i Maskinmesteren.

13/09 2017

Maskinmester Morten Skovby Nielsen er en del af ledelsen og servicechef i PRONOR IndustriTeknik. Han er samtidig ved at færdiggøre lederuddannelsen Engineering Business Administration (EBA).

Læs mere herNord Gear og PRONOR indgår strategisk samarbejde.

29/08 2017

Nord Gear Danmark A/S og PRONOR IndustriTeknik as indgår strategisk samarbejde. Samarbejdet betyder, at PRONOR IndustriTeknik as skal være servicepartner for Nord Gear i Danmark, og skal stå for service og reparation af Nord Gear Danmark A/S produkter på det danske marked.

Læs mere her


Havareret sugetræksmotor

05/07 2017

Kan det betale sig at reparere en 25 år gammel 500 kW-motor? Svaret er ja! Læs mere i artiklen om hvordan Pronor IndustriTeknik håndterede en havareret sugetræksmotor for Fjernvarme Fyn.

Læs mere


Omvikling af el-motorer i Ringe

30/05 2017

Hos Pronor i Ringe har vi sagt farvel til en dygtig medarbejder, men det har naturligvis ingen indflydelse på afdelingen.

Læs mere her


Trekantområdets varmetransmissionsselskab I/S (TVIS) indleder serviceaftale med Pronor IndustriTeknik as

04/11 2016

I juni måned 2016 udsendte TVIS udbud på, at indgå en serviceaftale på vedligehold og reparation af deres boosterpumper og returpumper i transmissionssystemet, som strækker sig fra Bredballe i nord til Kolding i syd via 83 kilometer transmissionsledning fordelt på 29 vekslerstationer og 5 pumpestationer. PRONOR IndustriTeknik as blev valgt af TVIS som den foretrukne servicepartner, og samarbejdet startede den 1. oktober 2016.

Læs mere her
Nyhedsbrev og tilbudsavis Oktober 2015

1/10 2015

Vi går et vådt efterår i møde og det er tid til et eftersyn. Sig endelig til. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed igennem efterårets og vinterens barske vejr. Pronor-pigen inviterer dig denne gang på kage i webbutikken, som nu er en hel naturlig portal til vores brede palette af produkter. Kom nærmere og se på mulighederne.

Læs mere


Nyhedsbrev og tilbudsavis Sommer 2015

12/5 2015

Hos PRONOR IndustriTeknik as spænder vores kompetencer bredt. Og med vores nye samarbejde med FESTO, er produktporteføljen blevet udvidet. Står du med en udfordring, du har svært ved at løse? - Ring til os og få en uforpligtende snak med en af vores industrikonsulenter.

Læs mere


Nyhedsbrev Maj 2015

12/5 2015

PRONOR IndustriTeknik as har indgået aftale med FESTO og bliver forhandler og Service Provider af deres produkter. Med det nye samarbejde har du nu som kunde adgang til alle FESTOs pneumatiske og elektriske produkter og løsninger.

Du kan læse mere om samarbejdet her


Nyhedsbrev og tilbudsavis December 2014

8/12 2014

December er den mørke tid. Dagene er korte og kolde, og energiforsyningsvirksomhederne kører på højtryk. Der bliver i december brugt rigtig meget energi i Danmark. Derfor har EU også øget kravene til elmotorer. Som du kan læse i vedlagte indstik skærpes kravene til elmotorer pr. 1. januar 2015.

Læs mere


Nyhedsbrev og tilbudsavis Oktober 2014

29/10 2014

Vi er gået en våd tid i møde, men med 5 afdelinger i Jylland og på Fyn kan vi roligt sige: "alle mand til pumperne", da vores teknikere er uddannet i pumpeeftersyn. Du kan desuden få dit på det tørre i vores nye webbutik, som dog kun er lanceret i en BETA version. Vi arbejder hårdt på, at få importeret billeder og beskrivelser af alle vores varer, men...

Læs mere