Serviceleder til PRONORs elektromekaniske afdeling (elmotorer, pumper, gear og styringer) i Haslev.

Jobbet:

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret serviceleder til vores afdeling i Haslev.  Haslev afdelingen har i alt 3 medarbejdere og lederen skal selv delvis tage del i arbejdet på det elektromekaniske værksted. Opgaverne spænder bredt inden for reparationsopgaver som: elmotorer, gear, pumper og styringer. Opgaverne løses både på værkstedet og ude hos vores kunder. Du bliver budget- og ledelsesansvarlig. Du skal varetage koordineringen af det elektromekaniske værksted. Derudover bliver du projektleder på forskellige kundeprojekter, herunder teknisk rådgivning, udarbejdelse af tilbud, gennemførelsen af projektet og den efterfølgende fakturering. Du får reference til PRONORs adm. direktør.

Din baggrund og profil

Du har en bred teknisk baggrund inden for fejlsøgning, reparation og vedligehold af industritekniske anlæg. Du er sikkert maskinmester og/eller har en håndværksmæssig uddannelse som elektromekaniker, automatikmekaniker eller lignende.

Du har desuden arbejdet med tilbudsgivning og gennemførelse af tekniske projekter. Du er en rutineret bruger af IT-værktøjer herunder MS Office.

Har du erfaring fra en lignende stilling eller fra en drift- og vedligeholdsafdeling er det et plus.

Du er åben og ansvarsfuld. Du forstår at holde mange bolde i luften og evner at sætte dig ind i nye områder.

Du tilbydes

Du bliver en nøglemedarbejder i PRONOR. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Søren Nedergaard på telefon 20 34 65 04. Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på e-mail: hene@pronor.dk  mærket ”Serviceleder – Haslev”. Svarmailen vil blive fremsendt til den mail adresse som ansøgningen er sendt fra. Ansøgningsfristen er den  20.maj 2019. Vi indkalder kandidater løbende til samtale.