Jobbet:

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret og alsidig kontorassistent henholdsvis indkøbsassistent til hovedkontoret i Aarhus. Du bliver en del af et team på 3 medarbejdere, som har ansvaret for virksomhedens administration, herunder økonomi, indkøb, lager og IT.

Hovedopgaverne vil være følgende:

  • bogføringsopgaver, primært købsfakturaer
  • Indkøbsdisponering af lagervarer
  • Vedligehold af købs- og salgspriser
  • Håndtering af leverandør- og kundeforespørgsler pr mail og telefon
  • Vedligehold af fakturascannersystem, Document Capture
  • Vedligehold af stamdata på varer, kunder og leverandører i økonomisystem samt web
  • ad hoc opgaver.

Du får reference til økonomichefen. Dine primære succeskriterier bliver at bidrage positivt til afdelingens mange forskellige opgaver og sikre et højt service niveau over for kunder, leverandører og den interne organisation.

 

Din baggrund og profil

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling. Du har arbejdet med bogføring samt også gerne indkøbs- og disponeringsopgaver og har i øvrigt en god forståelse for disciplinerne i en økonomiafdeling. Du er IT kyndig og har et godt kendskab til brug af div. IT programmer, herunder Excel. PRONOR anvender NAVISION og det vil være et plus, hvis du har erfaringer med lagerfunktioner og bogføring heri.

Du tilbydes

Du bliver en nøglemedarbejder i PRONORs administration og du vil få stor indflydelse på dit job og den fremtidige udvikling af afdelingen. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Alex Krogh-Pedersen, på telefon 2099 3441.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV på e-mail: alkr@pronor.dk. I din ansøgning bedes du specifikt vurdere dine kompetencer i Excel og NAVISION (klassisk version) på skalaen: bruger, superbruger, ekspert.

Svarmailen vil blive fremsendt til den mail, som der er sendt fra.

Ansøgningsfristen er den 31. juli 2019 – vi indkalder kandidater løbende til samtale.